Laserhårborttagning

Treodiodlaser behandlar alla slags hårfärg från svart hår till ljust hår.

Ta bort generande hårväxt med permanent hårborttagning

Treodiodlaser behandlar alla slags hårfärg från svart hår till ljust hår.

Behandlar alla hudtyper från vit till mörk hud.
Ingen smärta och kortare behandlingssessioner.
Effektiv och säker behandling för permanent hårborttagning.
Treodiodlaser utnyttjar alla fördelar av 3 olika våglängder 755NM, 808NM samt 1064NM i samma handtag som en intrigerad lösning. Alla våglängderna har olika karaktärer och man behandlar håret i olika stadier av tillväxt.

755nm Alexandrit: har hög absorptionsförmåga på melanin och är bäst på ytliga, tunna och lite ljusare hår.

810nm Diodlaser: har bra absorptionsförmåga på melanin, kan behandla ljusare som mörkare hudfärg. Utmärkt vid behandling av hår som ligger på medeldjup i huden som t.ex kinder och ben.

1064nm Yag: denna våglängd har lägre absorptionsförmåga på melanin men är den djupaste våglängden som når hår papillen/ hårroten. Speciellt bra vid mörkare hud och djupare hår. Ju djupare ner vi når med lasern desto mer värmeutveckling uppstår. Detta medför att Yag- lasern optimerar laserbehandlingen på ett fullständigt sätt.

Så här går behandlingen till

Det kommer att dröja ett tag innan håren börjar lossa och falla av, hur lång tid det tar är individuellt och kan variera från gång till gång. Från några dagar upp till 4 veckor kan det ta. Det går bra att försiktigt känna på håren med en pincett efter behandlingen. Du skall inte rycka ur håren utan känna med lätt hand om de lossar från huden eller inte. Ofta lossar håren direkt, men det är lika vanligt att man får vänta ca 2 veckor. Då har koaglen som bildats i hårsäcken mjukats upp och håret lossar. Denna koagulering av proteinerna håller kvar hårstrået i huden om man inte direkt lossar på håren manuellt dvs. de hår som kommer ut ur huden lätt. Alla andra hår skall sitta kvar i huden inför eventuell efterkontroll eller till nästa behandlingstillfälle.

Sociala medier

Följ oss på sociala medier!

Boka tid